Partner

Name GROUPLIST GROUPLIST Partner
Kunststoffbereich, Ungarn, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei

BritAS

За да гарантират качествено филтриране на стопилката с висока степен на замърсяване по икономичен и ефективен начин, автоматичните филтри за на BritAS работят по специална технологична концепция.
Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn, Kunststoffbereich

Coperion GmbH

Световен лидер на пазара и технологиите при системите за смесване, съоръжения за насипни материали и компоненти. Специфични приложения в цели и частични системи, машини, компоненти и услуги при производството на пластмаси, химикали и в хранително-вкусовата промишленост.
Bulgarien, Textilbereich, Faserstrasse/Non-Woven, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Dilo

Международен специалист за текстилни машини, машини за производство на нетъкан текстил, иглонабивни машини , нетъкан текстил и дараци. Всички текстилни машини и линий за нетъкан текстил са известни по цял свят поради най-високата си производителност, надеждност и ефективност.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

FAS Converting Machinery

Световно известен производител на машини за конфекциониране и производство на торбички навити на ролки. - отворени торбички, торбички тип “потник”, торбичка със затягаща лента, единично и двойно фалтирани торбички, торбички за смет, навиващи устройства за индустрията.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Rumänien, Ungarn

Herbold

Компетентен партньор в рециклиране на пластмаси и пластмасови отпадъци с технология за раздробяване. Изгражда и доставя машини и съоръжения за пречистване на всичко от меки до средно твърди материали.
Rumänien, Textilbereich, Strickerei/Wirkerei, Ungarn, Bulgarien

Herzog

Технологичен и пазарен лидер в производството на плетачни и шпулмашини: машини за оплитане на улътнители, машини за плетене на въжета,машини за оплитане на проводници и специални машини.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Rumänien, Tschechien/Slowakei

Kautex

Разработка и производство на бласформ машини за автомобилната индустрия, технически части,индустриални и потребителски опаковки.
Ungarn, Anlagenbau, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei

KFGIG

Фирмата е специализирана в проектиране, инженеринг и консултации. Предлага индивидуални и готови решения в сферата на хранителната / фармацевтичната / химическата промишленост и технологиите за автоматизация.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Mixaco

е световен лидер в различни области на технологията на смесване , изработка на индустриални смесители за производството на пластмаси, бои, химикали, строителни материали и за хранително-вкусовата промишленост .
Bulgarien, Kunststoffbereich, Rumänien, Ungarn

NGR

добре въведени, пазарно ориентирани технологий в областта на повторната преработка на термопласти и индустриални пластмасови отпадъци, преобразуване на производствените отпадъци във висококачествени пластмасови гранули.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien

OMV Machinery

OMV MACHINERY S.R.L. е наследник на OMV Divisione Meccanica, основана през 1963 г., която произвежда машини за термоформоване. OMV изнася своите машини от началото на 70-те години на миналия век. Компанията се отличава с изключителна технология, отлично качество и възможност да предлага решения, съобразени с конкретните нужди.
Rumänien, Kunststoffbereich, Bulgarien, Tschechien/Slowakei

Polyrema

Член на групата Reifenhäuser специализиран в покупко-продажба на употребявани машини за преработка на пластмаси. Към тях на преден план спадат машини на Reifenhäuser специално за ръкавни и плоски фолий, плоскости и термоформовачно фолио .
Bulgarien, Kunststoffbereich, Tschechien/Slowakei

Reifenhäuser

Производството на машини и съоръжения за преработка на пластмаса е основната задача,която фамилната фирма Reifenhäuser системно следва в продължение на пет десетилетия.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Rossi (Tessitura Tele Metalliche di Rossi Oliviero)

Производител на мрежи, плетени телени и електрозаварени мрежи в различни сектори като: индустриални филтри, нефт и газ, автомобилостроене, защита, домакински стоки, хардуер.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

SIMA Extrusion Technologies

Предлага комплектни екструдерни линий започвайки от обработката на пелети до опаковане на готовия продукт, използвайки най-новите CAD системи.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

TOMRA Systems GmbH

Като лидер в технологиите, TOМРА СОРТИНГ СОЛЮШЪНС продължава да бъде пионер в сенсорното сортиране на отпадъци и рециклиране на метали, използвайки доказан опит в индустрията, за да предложи най-съвременни машини и изключително добро обслужване през целия процес на експлоатация.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Ungarn

Weber

Разработка и производство на екструдерни инсталаций и по-специално за профили и тръби: редуктори специално за предаване на висок въртящ момент при екструдиране, производство на шнекове и цилиндри.